Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:53:38 GMT

کدپستی ۱۰ رقمی به تمامی اماکن روستایی اختصاص می‌یابد

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۸۸۶۳

کدپستی ۱۰ رقمی به تمامی اماکن روستایی اختصاص می‌یابد

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، علی قربانی افزود: امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین این سازمان و شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون الزام اختصاص شماره ملی و کدپستی برای کلیه اتباع ایرانی و به منظور پیشبرد اهداف طرفین جهت ارتقاء رفاه اجتماعی در روستاهای کشور و جایگاه قانونی دهیاری‌ها به عنوان مدیریت محلی در روستاها انجام می شود

وی ادامه داد: موضوع این تفاهم‌نامه به هنگام سازی اطلاعات اماکن و تهیه بانک اطلاعات اماکن روستایی و نصب پلاک مشترک ساختمان و کدپستی ۱۰ رقمی و ارائه خدمات نیابتی منتخب از طرف پست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعهدات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را استفاده از ظرفیت‌های دهیاری‌های کشور در امر نام‌گذاری معابر و نصب پلاک‌های مشترک اماکن روستایی و کد پستی۱۰رقمی و اعلام تغییرات حادث‌شده در اماکن واقع در محدوده روستاها از طریق دهیاری‌ها به پست به منظور بهنگام سازی اطلاعات اماکن روستایی برشمرد.

 معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تعهدات شرکت ملی پست را برقراری ارتباط برخط با پایگاه اطلاعات مکان محور پست و ارائه خدمات پستی و سرویس‌های GNAF به دهیاری‌ها و ارائه خدمات به متقاضیان روستایی در سراسر کشور از جمله اخذ استعلام صدور پروانه ساختمانی در واحدهای پستی روستایی با استفاده از شبکه و زیرساخت‌های پست، ذکرکرد.

قربانی تعهدات مشترک در اجرای این تفاهم نامه را استفاده از ظرفیت‌های طرفین از قبیل زیرساخت‌های فیزیکی، الکترونیکی، بانک‌های اطلاعاتی و سایر موارد به منظور توسعه خدمات قابل ارائه به روستاییان با توافق طرفین اعلام کرد.

معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ادامه داد: در اجرای این تفاهم نامه تهیه و نصب پلاک‌های مشترک ساختمان و کدپستی ۱۰ رقمی اماکن روستایی از طریق دهیاری‌ها و با بهره‌گیری از منابع محلی دهیاری‌ها تأمین می‌شود.

قربانی اضافه کرد: ورود اطلاعات و تخصیص کدپستی ۱۰ رقمی به اماکن روستایی و ارائه این اطلاعات در قالب دفترچه‌های فهرست برداری به دهیاری و نظارت بر پلاک‌کوبی، در صورت نصب پلاک مشترک، با هماهنگی ستاد اجرایی شهرستان و آموزش مأموران ناظر به عهده پست است.

وی افزود: هزینه خدمات پستی منتخب نیابتی بر اساس شیوه‌نامه‌ای که پس از ابلاغ تفاهم‌نامه توسط طرفین در چارچوب ضوابط و مقررات و تعرفه‌های مصوب و قانونی پست، تنظیم خواهد شد، تعیین می‌شود.

وی گفت: به منظور هماهنگی کلی، نظارت بر فعالیت‌ها و تسهیل در اجرای مفاد تفاهم‌نامه، ستادهایی در سطوح ملی، استانی و شهرستانی تشکیل می‌شود.

قربانی خاطر نشان کرد: با توجه به انقضای اعتبار تفاهم نامه پیشین بین دوطرف، تفاهم نامه جدید تنظیم و به امضای مهدی جمالی‌نژاد رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و رمضانعلی سبحانی فر رییس شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران رسید.

به گزارش ایرنا از زمان تاسیس دهیاری ها از سال ۱۳۸۲ تاکنون ۳۷ هزار و ۹۱۹ دهیاری از سوی وزارت کشور مجوز تاسیس دریافت کرده‌اند که حدود ۹۵ درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش خدمات دهیاری‌ها قرار گرفته اند و همچنین با موافقت وزیر کشور در کلیه روستاهای بالای ۲۰ خانوار نیز مجوز تاسیس دهیاری ها صادر خواهد شد که براین اساس صد درصد جمعیت روستایی کشور می‌توانند از خدمات نهاد دهیاری بهره‌مند شوند.
 

برچسب‌ها توسعه روستایی پروژه ستاپ سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه روستایی پروژه ستاپ سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور توسعه روستایی پروژه ستاپ سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور سازمان شهرداری ها و دهیاری ها دهیاری های کشور کدپستی ۱۰ رقمی اماکن روستایی تفاهم نامه نصب پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند