Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فخربین سبحانی روز دوشنبه در گفت و گوی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین علاوه بر آن تا کنون ۵۴۱ هزار و ۱۸۸ رکورد اطلاعات ساختمان  ژئو کدسازی (جا نمایی اطلاعات ساختمانی  بر روی نقشه پارسلبندی شده) در استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: نقشه پایه ساختمان ها، خیابان ها و معابر عمومی، نامگذاری معابر و پلاک ساختمان ها و کدپستی مکان ها زیرساخت طرح جی نف و استانداردسازی نشانی اماکن محسوب می شوند فرایندی که موجب ایجاد و نگهداری یک نشانی رسمی و استاندارد برای نشانی های در حال استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در این طرح هر ساختمان دارای یک کد جغرافیایی اختصاصی در قالب یک نشان استاندارد می شود که در مرحله نخست برای همه دستگاههای دولتی و پس از راه اندازی کامل برای بخش خصوصی به صورت یکسان قابل استفاده است.

سبحانی ادامه داد: در اجرای این طرح می توان به هر مکان کد پستی منحصر به فرد، آدرس استاندارد و تخصیص طول و عرض جغرافیایی داد و این سه گزینه را روی نقشه های بومی قرار داد.
وی گفت: با اجرای این طرح در حقیقت مکان هوشمند شکل می گیرد و بعد از آن سرویس های مبتنی بر مکان راه اندازی می شودِ ضمن آنکه با اجرای این طرح، یافتن نشانی‌ها با سهولت و ناوبری به‌صورت دقیق انجام می‌شود و در مواردی نظیر امدادرسانی کار برای دستگاه‌های خدمت رسان تسهیل می شود.
وی اظهار داشت: این سامانه به دست‌اندرکاران کمک می‌کند سیاست‌گذاری و تجزیه و تحلیل دقیق‌تری از وضعیت اجتماعی، اقتصادی و جمعیتی مناطق جغرافیایی به‌دست آورند.
سبحانی اظهار داشت : طرح جی نف امکان بررسی و صحت سنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را در کشور مقدور می سازد. هر نشانی که در جی نف ایجاد شود، بین چند نشانی همسان در برابر مجموعه داده مکانی مربوطه مقایسه می شود تا بدین ترتیب یک قطعه ملکی، معابر و یا موقعیت مکانی آن نقطه و وجود یا عدم وجود صحت سنجی و راست آزمایی گردد و همچنین کیفیت نشانی آن سنجیده می شود.
وی تصریح کرد: افزایش کارایی، افزایش دقت و داده های قابل اطمینان از جمله مزیت های جی نف است و با راه اندازی پایگاه ملی جی نف امکان تعیین موقعیت دقیق نشانی های فیزیکی امکان پذیر می شود به عنوان مثال با اجرای کامل این طرح مشخص می شود که در یک خیابان چند باب ساختمان دارد و هر یک از این ساختمان ها چند واحد مسکونی، تجاری، نانوایی، داروخانه، بیمارستان و... را در خود جای داده است.
وی تاکید کرد: در این طرح همه اسناد ملکی قدیمی استان به روزرسانی و ایرادهای موجود برطرف می شود. همچنین یک بانک اطلاعات واحد برای همه دستگاه ها ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه گیلان مقام دوم در اجرای طرح جی نف(استاندارد سازی آدرس پستی) پس از استان قم در کشور را دارد؛ اظهار داشت: از ۵۲ شهر استان در ۴۶ شهر ژئو کد سازی انجام شده است و بر اساس برنامه مابقی شهرها نیز درسال ۱۴۰۰ انجام خواهد شد.

وی اختصاص کد پستی ۱۰ رقمی به هر واحد مکانی را یکی از مراحل پیاده سازی جی نف عنوان و بیان کرد: در حال هماهنگی با شهرداری ها هستیم تا برای ساختمان های در حال احداث نیز کد پستی ۱۰ رقمی تعریف شود.

وی اضافه کرد: پس از این مرحله باید کدها روی نقشه های دیجیتالی و به روز رسانی شده جانمایی شود تا امکان نمایان شدن اطلاعات ملک روی نقشه فراهم شود.

 سبحانی استفاده از بانک های اطلاعاتی اماکن به شیوه های متفاوت توسط شرکت های خدمات رسان مانند برق، گاز، تلفن و آب و فاضلاب را یادآور شد و گفت: هر کدام از این خدمات رسان ها آدرس یک واحد مکانی را براساس استانداردهای خود تعریف و جمع آوری کرده اند به همین دلیل یکی  دیگر از الزامات تکمیل پروژه؛ انطباق و یکسان سازی بانک های اطلاعاتی شرکت ها و نهادهای مختلف خدمات رسان با بانک های اطلاعاتی استاندارد شرکت ملی پست است.

 مدیرکل پست گیلان اظهار کرد: با راه اندازی این پروژه عموم مردم می توانند از طریق سامانه سینا به آدرس sina.post.ir  اطلاعات کد پستی خود را دریافت کنند. امکان دسترسی شرکت ها و سازمان های دولتی و غیر دولتی و کسب و کارها به سرویس های فوق نیز نیز از طریق سازمان فناوری اطلاعات ایران امکان پذیر می باشد

سبحانی نداشتن پلاک شهرداری را یکی از مهمترین موانع اجرای جی نف در استان خواند و  افزود: شمار مکان های بدون پلاک در استان بالغ بر ۴۲۰ هزار واحد است.

وی با تاکید بر اینکه تا کنون رایزنی های زیادی با شهرداری ها در این خصوص انجام شده است، اظهار داشت: در اختیار نداشتن اعتبار لازم و در اولویت نبودن موضوع پلاک گذاری برای شهرداری ها از جمله دلایل تداوم این مسئله است.

سبحانی تصریح کرد: به منظور  حل این مشکلِ نشست های با مدیران استانداری در حال انجام است تا شرایط لازم برای اجرای کامل پروژه جی نف به عنوان یک پروژه ملی که کمک زیادی به تسریع خدمات رسانی سازمان ها و دستگاه های دولتی و همچنین کسب و کارهای بخش خصوصی در دسترسی به ادرس استاندارد می کند، فراهم شود.

وی درباره مکان های روستایی نیز اظهار داشت: با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کار به روز رسانی نقشه های ۷۳۶ روستا  نیزدر حال انجام است.

 گیلان دارای ۱۶ شهرستان و بیش از۲میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت است.

هجدهم مهرماه مصادف با روز جهانی پست است.

برچسب‌ها رشت شرکت ملی پست ایران گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت شرکت ملی پست ایران گیلان رشت شرکت ملی پست ایران گیلان اخبار کنکور راه اندازی ساختمان ها خدمات رسان روی نقشه کد پستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه ارز مسافران حج چقدر شد؟

شورای برنامه‌ریزی بعثه و سازمان حج و زیارت، سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ را برای هر زائر ۵۰۰ یورو اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج، این مبلغ در سهمیه ارز سالانه افرادی که به خارج از کشور سفر می‌کنند، محاسبه نخواهد شد.

سیدعباس حسینی ـ رئیس سازمان حج و زیارت ـ نیز در این نشست، درباره آخرین روند ثبت‌نام کاروان‌های حج تمتع گفت: عملیات ثبت‌نام حج در استان‌ها نزدیک به پایان است و فرآیند امور اجرایی دریافت روادید زائران حج ۱۴۰۳ تاکنون مطلوب بوده است؛ «رقم طلب» برای ۷۴ هزار زائر حج دریافت شده و دریافت «رقم طلب» بیش از ۱۰ هزار نفر دیگر هم درحال انجام است و پس از آن، دریافت روادید انجام خواهد شد.

نصرالله فرهمند ـ مدیرعامل موسسه فرهنگی عمره سعادت، که اجرای عملیات عمره را برعهده دارد، درباره برنامه‌ریزی اعزام عمره‌گزاران ایرانی به عربستان قبل و بعد از عملیات حج گزارش داد و گفت: هماهنگی با هواپیمایی در این خصوص انجام شده است و انتظار می‌رود پس از عملیات حج ۱۴۰۳ با توجه به زیرساخت‌های پیش‌بینی شده از ۲۰ ایستگاه پروازی، زائران به دو فرودگاه مدینه و جده (برای عمره پس از حج تمتع) منتقل شوند.

اعزام زائران ایرانی به عمره پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و بازگشت آن‌ها به کشور تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. در این بازه قرار است حدود پنج هزار نفر به عمره اعزام شوند. بنابر اعلام سازمان حج و زیارت کم‌تر از ۶ میلیون نفر در نوبت عمره هستند.

عملیات حج تمتع ۱۴۰۳ نیز قرار است از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز شود و پرواز‌های رفت زائران تا ۱۸ خردادماه ادامه خواهد داشت. سهمیه حج ایران حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر است. سازمان حج و زیارت اعلام کرده است حدود ۹۰۰ هزار نفر در نوبت حج تمتع هستند.

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • سهمیه ارز مسافران حج چقدر شد؟
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • بیش از ۱۰۰ همت سرمایه گذاری در گیلان اجرایی می شود
  • سهمیه ارز مسافران حج اعلام شد
  • چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد