Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوه دولتی، پیرامون موضوع اجرایی شدن اتصال کامل کد‌های ملی و پستی به یکدیگر، گفت: کد‌های پستی و کد‌های ملی مسوول مستقل در کشور دارند. کدپستی توسط شرکت ملی پست، کدملی توسط ثبت احوال و شناسه ملی توسط ثبت اسناد انجام می‌گیرد و این سازمان‌ها به نوعی به مکان مرتبط هستند.

وی، ادامه داد: بر اساس قانون، الزام شده است که تمامی اتباع ایرانی چه اشخاص حقیقی و چه حقوقی، کدملی و کدپستی‌هایشان را مشخص کنند، بنابراین در این راستا این سه سازمان که نام برده شد با هم همکاری مشترک دارند و ارتباط به لحاظ سیستمی برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست، اظهار کرد: با اراده افراد اطلاعات در سیستم، ثبت و تغییر داده می‌شود. سامانه تغییر نشانی در صورت جابه جایی فرد راه اندازی شده است و تا ۲۰ روز مهلت دارد آدرس جدید را به کدملی متصل کند.

دولتی، خاطرنشان کرد: در ظاهر ممکن است تمام کد‌های ملی و کد‌های پستی را در کنار ببینیم، اما صحت آن برای مردم قابل مشاهده نیست؛ چراکه ممکن است جابه جایی صورت گیرد، بنابراین قانون گذار ثبت تغییرات را بر عهده فرد گذاشته و از طریق سامانه سجام این صحت سنجی انجام می‌شود و اگر فرد بخواهد از خدمات دولت استفاده کند ابتدا در این سامانه اطلاعات خود را به روز می‌کند و تغییرات نهایی صورت می‌گیرد.

مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست، در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار سیتنا مبنی بر قرارگیری کامل دیتابیس در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای کسب اطلاعات از خانه‌های خالی، گفت: دیتابیس، اصولی دارد بر این مبنا که اگر هر دیتایی که در سازمان امور مالیاتی و هر سازمان دیگری به صوررت CD در اختیار دیگری قرار گیرد، امکان پذیر نیست و ناقص است.

وی افزود: در کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیکی با حضور مقامات مسوول قرار بر این شد یک‌بار دیتا‌ها را با هم سینک کنیم و پس از آن به طور آنلاین دیتا‌ها را به اشتراک بگذاریم.

دولتی، ادامه داد: در طول روز حدود ۵۰۰ هزار تغییر در سیستم‌های مختلف کشور داریم. برای یکبار این اطلاعات را با هم متصل کردیم و به طور پایلوت در تهران انجام دادیم و به نتایج خوبی رسیدیم و متوجه شدیم که چگونه اماکن خالی را تشخیص دهیم.

مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست، پیرامون ایجاد شفافیت و صحت سنجی پیرامون اطلاعات هم به خبرنگار سیتنا، گفت: شفافیت اطلاعات اتفاق نمی‌افتد مگر آنکه تمام بانک‌های اطلاعاتی که به نوعی به هم مرتبط هستند در لحظه از هم استعلام بگیرند و به روز شوند.

وی، اظهار کرد: اگر بانک‌های اطلاعاتی به هم متصل نباشند، به دلیل آنکه تغییرات دیتا زیاد است، این شفافیت اتفاق نمی‌افتد. باید به روز شدن اطلاعات به طور آنلاین در لحظه رخ دهد تا شفافیت با موفقیت اتفاق افتد. ما با بانک‌های اطلاعاتی شهرداری و ثبت شرکت‌ها صحبت کردیم تا بانک‌های اطلاعاتی را در اختیار هم قرار دهیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شرکت ملی پست پارسی خبر کد پستی کد ملی بانک های اطلاعاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۶۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق