Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگرچه از مدتی پیش بر اساس تکالیف قانونی مندرج در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و الزامات قانونی مندرج در آن، درج دقیق کدپستی و شناسه ملی گیرنده و فرستنده کالا در هنگام صدور بارنامه اجباری شد اما مدیران شرکت‌های حمل و نقلی معتقدند این اقدام فقط موجب افزایش مشکلات شرکت‌ها شده است.

به گزارش تین نیوز، بر اساس ابلاغیه‌ای که در این مورد صادر شده، به کلیه شرکت‌ها و موسسات حمل و نقل داخلی کالا تاکید شده است نسبت به درج دقیق کد پستی مبدأ و مقصد و درج شناسه ملی فرستنده و گیرنده در زمان صدور بارنامه اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ابلاغیه همچنین خاطرنشان شده است: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب در کمیسیون رسیدگی به تخلفات شرکت‌ها بررسی و برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

این دستورالعمل در حالی صادر شده که مدیران شرکت‌های حمل‌ و نقلی فعال در بخش حمل کالای جاده‌ای معتقدند اخذ کدپستی از فرستنده و گیرنده کالاها به دردسر جدید این شرکت‌ها تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: حقوق و تکالیف متصدی حمل و نقل در قانون تجارت مشخص شد

به گفته آنان نه تنها زیرساخت‌ها برای انجام این کار فراهم نیست بلکه صاحبان کالا نیز از ارایه این اطلاعات طفره رفته و در این زمینه اطلاعات درستی به شرکت‌های حمل و نقل نمی‌دهند  و این درحالی است که هیچ ابزار و اهرم فشاری نیز برای کسب اطلاعات از سوی صاحبان کالا وجود ندارد و فشارها فقط متوجه شرکت‌های حمل و نقلی است.

مدیران شرکت‌های حمل و نقلی فعال در بخش حمل جاده‌ای کالا همچنین از استفاده 15 درصد صاحبان کالا از کدپستی 1111111111 که کدپستی ساختگی است، خبر داده و معتقدند به نظر می‌رسد امکان اخذ اطلاعات درست از صاحبان کالا وجود نداشته و این افراد بنا به دلایلی علاقه‌ای به ارایه اطلاعات خود ندارند و خلأ قانونی برای اجبار آنان به ارایه این اطلاعات مشاهده می‌شود و به همین دلیل مسئولان گزینه تنبیه و برخورد با شرکت‌های حمل و نقل را انتخاب و شرکت‌ها را تهدید کرده‌اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کمیسیون رسیدگی به تخلفات شرکت های حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۸۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه

وریا محمدی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: بازدید از شرکت‌های حمل و نقل بار و مسافر به صورت مستمر توسط اداره راهداری جهت بررسی و روند صدور بارنامه و صورت وضعیت صورت می‌گیرد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قروه افزود: در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ شرکت حمل و نقل کالا و یک شرکت مسافربری پلمب شدند.

وی گفت: در جریان بازدید‌های به عمل آمده ۶ شرکت متخلف دیگر نیز به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند.

محمدی ضمن اشاره به فعالیت ۱۴ شرکت حمل و نقل کالا و سه شرکت حمل و نقل مسافر در این شهرستان، یادآور شد: در سال گذشته ۱۶۷ هزار و ۹۳۲ بارنامه حمل کالا از مبدا شهرستان قروه صادر شد و میزان ۲۰ هزار و ۵۵۰ تن جابه‌جایی کالا به ثبت رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • دستگیری ۲۲ عضو یک شرکت هرمی در نوشهر
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!