Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محمد جواد رجائیان مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد با اشاره به توسعه سرویس کدپستی با امکانات بیشتر برای شهروندان مشهدی، گفت: طرح استفاده از کدپستی ده رقمی، پس از جمع‌آوری اطلاعات یک دوره ۵ ساله "از ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۵" و در سال ۱۳۷۶، مورد تصویب دولت و مجلس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  او ادامه داد: بدین نحو که با افزودن ۵ رقم دیگر به کدپستی قدیمی، برای هر مکان اعم از مسکونی، تجاری یا اداری، یک کد منحصر به‌ فرد و یگانه در نظر گرفته شود.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: کد پستی ده رقمی مکان جغرافیایی مورد نظر را مشخص می‌کند، بدین شکل که پنج رقم اول محدوده جغرافیایی را مشخص می‌کند، رقم ششم ردیف ساختمان را در محدوده جغرافیایی نشان می‌دهد و چهار رقم آخر، شماره شناسایی مکان مورد نظر در ساختمان را مشخص می‌کند.

رجائیان در ادامه با اشاره به اقدامات شهرداری مشهد در این زمینه، افزود: از سال ۱۳۸۹، راه‌اندازی کارتابل استعلام الکترونیکی و اختصاص کدپستی در شهر مشهد برای نخستین‌بار در کشور هم‌ زمان با صدور مجوز پایان کار بهره‌برداری واحد ساختمانی انجام شد؛ به نحوی که مالک در حین دریافت پایان کار بهره‌ برداری، کدپستی خود را دریافت می‌کرد.

او با اشاره به توسعه سرویس الکترونیکی کدپستی، تصریح کرد: در حال حاضر توسط این سرویس، می‌توان به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار کدپستی در سطح  مشهد دسترسی پیدا کرد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: با استفاده از این سرویس، شهروندان به‌راحتی می‌توانند پس از ورود به آدرس اینترنتی sdi.mashhad.ir، در فهرست اصلی بر روی کلمه سرویس‌های مکانی کلیک کرده و در مرحله بعد از میان موارد انتخابی، گزینه سرویس لیست کدپستی و کدنوسازی املاک را انتخاب نمایند؛ سپس توسط مکان‌نما از روی نقشه شهر مشهد، ملک مورد نظر را انتخاب و در قسمت پایین صفحه، کد پستی ده رقمی ملک را مشاهده نمایند.

رجائیان افزود: نمایش کد پستی برای هر طبقه قابلیت دیگری است که به‌ تازگی از طریق این سرویس انجام و برای کاربران استفاده‌کننده از سرویس قابل مشاهده است.

شماره تلفن ۳۱۲۹۱۵۱۳ به منظور راهنمایی شهروندان در خصوص استفاده از سرویس دریافت کدپستی ملک از طریق سامانه زیرساخت اطلاعات مکانی (SDI)، آماده پاسخگویی به شهروندان است.

انتهای پیام//ف. ح دسترسی بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار کدپستی در مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • ظرفیت تمامی قطارهای فوق العاده مشهد در دقایق اول تکمیل شد
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران